Árak

NYITVA TARTÁS: EGÉSZ ÉVBEN!

Szoba ára 2 fõre 10.000.- Ft/éj
Földszinti két szobás apartman (4 fő) ára: 20.000.- Ft/4 fő/éj
Gyermekár szülõkkel egy szobában elhelyezve: 3.000.- Ft/éj 3 és 10 éves kor között
Pótágy ár 10 éves kor fölött 4.000.- Ft/fõ/éj
Klima használat ára: 2000,- Ft/nap

Árainkból 10-20% kedvezményt adunk minimum 3 éj eltöltése esetén!
Egy 3 év alatti gyermek ingyen tartózkodhat vendégházunkban.


Fûtési szezonban amennyiben csak egy szobát, vagy egy apartmant vesznek ki 4000.- Ft/nap fûtési díjat kell pluszban fizetni!

A lefoglalt éjszakák számától és a létszámtól függõen 10-20%-os kedvezményes árakat tudunk biztosítani, elõzetes egyeztetés alapján! Hívjon bátran, higgye el megéri több éjszakát eltölteni, illetve családosan, barátokkal lefoglalni az egész házat! 

Minden kedves vendégünknek ajándék Szilvásvárad kártyát biztosítunk itt tartózkodásuk ideje alatt, melyet szilvásváradi és egri elfogadóhelyeken válthatnak be. Kedvezmény mértéke 10% és akár 50% között változik!

Lemondási feltételek:

Az érkezés elõtti 7-14. napig (a lefoglalás idõpontjától függõen) díjmentesen lemondható a megrendelt szobafoglalás. Kiemelt idõszakok, illetve egyedi csomagok esetében a lemondási feltételek ettõl eltérhetnek. 7-14 napon belüli lemondás esetén a foglaló nem kerül visszafizetésre.
A foglaló mértéke 40 %, mely postai csekken való befizetéssel illetve banki átutalással teljesíthetõ. Fel nem használt foglaló visszafizetésére nincs lehetõség késõi lemondás esetén, azonban egyedi elbírálás után, új idõpont egyeztetése lehetséges a tárgy évben.

Használható pihenőkártyák

letoelthet__szepkartya.download.png
otp-bank-card-1.jpg
2012_es_kartyakep_j.jpg
mkb-bank-card-1.jpg