Házirend
Copyright © 2011 Akácvirág Vendégház Szilvásvárad E-mail: info@akacviragvendeghaz.hu Minden jog fenntartva!


Akácvirág vendégház a Facebook-on!
Tisztelt Vendégeim! Kérem, hogy az alábbiakat olvassák el és tartsák be!

Ingatlan: Az érkezés napján a házat 14.00 órától foglalhatják el (a bejelentkezési papírok kitöltése valamint a szoba árának kifizetése után), illetve a távozás napján 10.00 óráig kell elhagyniuk. Elutazáskor a vendégház csak az ingatlan tulajdonosának jelenlétében, a kulcsok átadásával és az ingatlan közös megtekintésével hagyható el. Kérem Önöket az éjszakai csend-rendelet betartására 22.00-tól 7.00-óráig, valamint a többi vendég pihenésének megzavarásától való tartózkodásra! Továbbá kérem, hogy a VENDÉGHÁZBAN LÁTOGATÓKAT NE FOGADJANAK, idegeneket ne engedjenek be! Tulajdonosként, bejelentés nélkül élhetek ellenőrzési jogommal, hogy a megbeszélt létszámban tartózkodnak-e a vendégek a vendégházban. Az épületben illetve a szobákban lévő berendezéseket csak a tulajdonos előzetes hozzájárulásával lehet átrendezni! Kérem, hogy a szobákban lévő berendezési tárgyakat, ágyneműket ne cserélgessék össze, ne vigyék ki a szobából! Az átadott kulcsok esetleges elvesztése esetén a vendégek kötelesek azt haladéktalanul jelezni és a zárcsere árát megtéríteni! A klíma berendezések távirányítóját csak azok kaphatják meg, akik a különbözeti árat megfizették, ezért kérem, ne próbálgassák használatát, mert a kapcsoló nélkül nem működik! Kérem a kedves szülőket, hogy gyermekeiket ne hagyják felügyelet nélkül a játszótéren a balesetek elkerülése érdekében!

Felelősségvállalás: Az ingatlan nem rendeltetésszerű használatából adódó (pl. beázás, vagy egyéb károkozás) valamint a berendezési és használati tárgyakban keletkezett károkat meg kell téríteni! Az ingatlanban hagyott értékekért a tulajdonos nem vállal felelősséget!

Dohányzás: A vendégház valamennyi helyiségében TILOS a dohányzás, nyílt láng használata (a füstölő és gyertya). Az udvaron több dohányzásra kijelölt hely található.

Tűzrakás és bográcsozás: Tüzet rakni a kijelölt tűzrakó helyen lehet a mindenkori tűzvédelmi szabályok betartásával! Mielőtt otthagynák a tűzrakó helyet kérem, győződjenek meg hogy a tüzet valóban eloltották e! A vendégek rendelkezésére álló tűzifán és papíron kívül más anyagok (pl. gumi, műanyag stb.) égetése szigorúan tilos!

Kert és épület zárása: A vendégház elhagyásakor valamint éjszakára a kaput és a bejárati ajtót kulcsra kell zárni! Az épület bejárati ajtaja a kilincs feltolását követően zárható kulcsra (a kulcs vízszintesen vehető ki a biztonsági zárból). A tetőtéri ablakokat minden esetben be kell zárni, ha elhagyják a szobákat, mivel a beeső csapadék feláztatja a gipszkarton borítást, a laminált padlózatot!

Takarítás: Az ingatlant a vendégek tisztán veszik át és ittlétük alatt maguknak kell fenntartani a rendet. Az edényeket kérem, mindenki mosogassa el és pakolja el maga után, hogy a többi vendég is tudja használni azokat. Távozáskor a házat olyan sérülésmentes állapotban kell átadni, ahogyan azt érkezéskor átvették (a végtakarítást a tulajdonos végzi).

A szobákba utcai cipővel kérem, nem menjenek be, azokat a földszinten található cipőtárolóban helyezzék el!

Étkezés: Az ingatlan jól felszerelt konyhával, étkezővel, a kertben található két étkező hellyel rendelkezik. Kérem, hogy étkezésre ezeket a lehetőségeket használják, a szobákba ne vigyenek be élelmiszert, italokat!

A vendégházba semmilyen állat nem vihető be, térítés ellenében sem! Amennyiben kedvencüknek van saját kenelje, az udvaron fedett helyet biztosítunk elhelyezésükre!

A házirend megszegéséből származó károkért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak! Kérem ügyeljenek a rendre és tisztaságra! Köszönjük a házirend betartását!

Kellemes pihenést és kikapcsolódást kívánunk!

Ingyenes vezeték nélküli internetelérés!

Szilvásvárad