6°C

Szilvásvárad

Árak

NYITVA TARTÁS: EGÉSZ ÉVBEN!

Szoba ára 2 fõre 10.000.- Ft/éj
Földszinti két szobás apartman ára: 20.000.- Ft/éj
Gyermekár szülõkkel egy szobában elhelyezve: 2500.- Ft/éj 3 és 10 éves kor között
Pótágy ár 10 éves kor fölött 3500.- Ft/fõ/éj

Árainkból 10-20% kedvezményt adunk minimum 3 éj eltöltése esetén!
Egy 3 év alatti gyermek ingyen tartózkodhat vendégházunkban.

A klíma használatot áraink nem tartalmazzák, külön fizetendõ!

Fûtési szezonban amennyiben csak egy szobát, vagy egy apartmant vesznek ki 4000.- Ft/nap fûtési díjat kell pluszban fizetni!

A lefoglalt éjszakák számától és a létszámtól függõen 10-20-30 %-os kedvezményes árakat tudunk biztosítani, elõzetes egyeztetés alapján! Hívjon bátran, higgye el megéri több éjszakát eltölteni, illetve családosan, barátokkal lefoglalni az egész házat! Meglepetések,+ ajándékok (egri borok, édességek, képeslap, sétakocsikázás, szalonnasütés, belépõk, stb.)!

Minden kedves vendégünknek ajándék Szilvásvárad kártyát biztosítunk itt tartózkodásuk ideje alatt, melyet szilvásváradi és egri elfogadóhelyeken válthatnak be. Kedvezmény mértéke 10% és akár 50% között változik!

Lemondási feltételek:

Az érkezés elõtti 7-14. napig (a lefoglalás idõpontjától függõen) díjmentesen lemondható a megrendelt szobafoglalás. Kiemelt idõszakok, illetve egyedi csomagok esetében a lemondási feltételek ettõl eltérhetnek. 7-14 napon belüli lemondás esetén a foglaló nem kerül visszafizetésre.
A foglaló mértéke 40 %, mely postai csekken való befizetéssel illetve banki átutalással teljesíthetõ. Fel nem használt foglaló visszafizetésére nincs lehetõség késõi lemondás esetén, azonban egyedi elbírálás után, új idõpont egyeztetése lehetséges a tárgy évben.

Használható pihenőkártyák