Apartmanok

Kedves pihenni vágyó, kikapcsolódást és felüdülést kereső Látogató!

 

Köszönöm, hogy megtekintette honlapunkat. Remélem, hogy bemutatkozásunk és fotóink elnyerik tetszését és megtiszteli családias vendégházunkat látogatásával.

Igényesen kialakított és berendezett, 2021 tavaszán teljesen felújított, különálló vendégházzal várjuk Önöket Szilvásváradon a méltán híres Szalajka-völgy bejáratától öt perc sétára. Vendégházunk ablakaiból és az udvarról csodálatos kilátás nyílik a Bükk-hegység csúcsaira, az erdők színpompás formáira.

Amit kínálunk
:
csendes, nyugodt, virágos környezet, nagy belső parkosított udvar, fedett-zárt parkoló, kényelmesen berendezett 1 db kétszobás földszinti apartman felszerelt konyhával - étkezővel, 1 fürdőszobával. 2 db emeleti panorámás szoba 2 fürdővel, közös teakonyhával.
 
Ez a község olyan gazdag és sokrétű adottságokkal rendelkezik, hogy az ide látogatók szerint nem elég egyszer felkeresni. Ez a csodálatos környezet nemcsak a nyári időszakban, hanem egész éven át alkalmas arra, hogy Ön és családja kipihenhessék fáradalmaikat és energiával feltöltődve, új élményekkel telve térhessenek vissza hétköznapjaikba.

Várjuk szeretettel mindazokat a párokat, gyermekes családokat, baráti-társaságokat, akik egy nyugodt, igényes környezetű helyen kívánnak megszállni! Ha felkeltettem érdeklődését jöjjön el és nézze meg saját szemével! Nem fogja megbánni!

Tisztelettel és szeretettel várjuk Önöket

Elhelyezés:

Földszinti kétszobás apartman

Mérete 65 m2, 4  fős családnak - 4 fős baráti társaságnak ajánljuk. Teljesen felszerelt konyha étkezõvel található benne. A szobákban harmonikus színvilág, okos tv, új bútorok, franciaágy található. A két szobához egy 12 m2-es zuhanyzós fürdõszoba tartozik. Az apartman tágas konyhájában egyidejűleg 5 - 6 fő is kényelmesen asztalhoz ülhet. Kiválóan alkalmas születésnapok, névnapok megünneplésére, baráti vagy rokoni beszélgetésekre, meglepetés-partik lebonyolítására.

Az apartmanhoz tartozó, borostyánnal benőtt, grillezõ hely található, messze az utcafronttól. Itt üldögélve megtapasztalhatja a vidék nyugodt hangulatát, de akár egy nagyobb társasággal is kellemesen töltheti az estéket tavasztól késõ õszig.

Panorámás emeleti szobák

A maximálisan 6 fõt befogadó, emeleti 65 m2-es apartmant elsõsorban olyan családoknak, vagy baráti társaságoknak ajánljuk, akik számára elõnyt jelent a két külön kádas fürdõszoba. A szobákban harmonikus színvilág, klíma, okos tv, új bútorok, franciaágy, valamint kényelmes heverõk találhatók felnõttek vagy gyermekek számára. Alap felszereltségű teakonyha rész teszi kényelmessé az itt tartózkodásukat.

Parkosított udvaron kerti bútorok, nyári faházak, szalonnasütõ - grillezõ helyek, játszótér 5 perc sétára a vendégházunktól és fedett-zárt parkoló találhatók.

Hálószobák:
- emeleti egyes szoba:  2 fő + pótágy
- emeleti kettes szoba:  2 fő + pótágy

Fürdőszoba:
- emeleti szobák különálló fürdőszobával és WC.-vel
- az alsó szinten 2 szobához közös fürdő tartozik.
 

Vendégházunk szolgáltatásai:

Vendégházunkban harmonikus színvilág és kényelem fogadja vendégeinket. Szobáink finom ízléssel, új bútorokkal vannak berendezve, nyugalmat és harmóniát tükröznek.
 • nemdohányzó klímatizált, egymástól elszeparált emeleti szobák,
 • klímatizált földszinti apartman
 • igényesen kialakított kádas fürdőszobákaz emeleti szobákhoz, földszinti apartmanban zuhanyfülke
 • földszinti apartmanhoz jól felszerelt konyha, benne - hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, teljes konyhai és étkezői felszerelés, világos és tágas étkező
 • emeleti szobákhoz mini teakonyha (mikrohullámú sütő, vízforraló, étkezési eszközök), szobánként hűtőszekrény
 • családbarát környezet, - etető szék, - babafürdető kád, - rácsos babaágy
 • ping–pong asztal, tollas ütők, társas játékok, szabadtéri terület labdajátékokhoz
 • szalonnasütő és grillező hely, nyitott faházban lévő étkezőhellyel a kertben
 • kényelmes kerti bútorok, árnyas hintaágy
 • zárt udvaron fedett parkolóhelyek

 Vendégeink igénye szerint kialakítható programok:
 • lovaglás
 • sétakocsikázás
 • bográcsos készítése helyi ízek szerint
 • kirándulási lehetőségek, környékünkön lévő látnivalók, nevezetességek bemutatása képeken és prospektusokkal
 • kerékpártúra, kerékpár kölcsönzési lehetőség
 • múzeum látogatások
 • katolikus és a híres református körtemplom megtekintése
 • túrázás a Szalajka-völgyben, a Bükk fennsíkon, kiépített tanösvény segítségével a Nemzeti Park növényeivel és állatvilágával ismerkedés
 • télen: síelési és snowboardozási lehetőség a közelben lévő sípályán.
 • télen és nyáron is működő bob-pálya és kalandpark

Szabadidős lehetőségek a környéken:
horgászat: 
20 km - Lázbérci víztározó, 6 km - Bélapátfalva, 20 km - Tardona,  5 km Nagyvisnyó

Strand:
30km Eger;  60 km Miskolctapolca - Barlangfürdő, 35 km Bogács,   30 km Demjén és Egerszalók

Környék látnivalói:

40 km - Lillafüred: Hámori-tó, Palota-szálló  
20 km - Tardona: Jókai Mór emlékszoba és tájház
 6 km -  Bélapátfalva: Cisztercita apátsági templom, (1232) és kolostor helyreállított romjai, Bélkő kilátó
30 km - Eger: kulturális és műemlék centrum

Térítés mentesen igénybevehető szolgáltatások:
zárt - fedett autó parkoló, gyermek játszótér 5 perc sétára a vendegházunktól, wifi

Szolgáltatások a közelben:

Fagyizók, étteremek, élelmiszerboltok, ajándék boltok, helyben készített rétes és lángos specialitások, virágboltok, cukrászda, borozó, söröző, diszkó.
Gyógyszertár, orvosi rendelő, fogorvos, posta, fodrászat.
Nyitott és fedett lovarda, múzeumok, keskenynyomtávú kisvonat diesel és gőzmozdonnyal.
Lovaglás, sétakocsikázás.
Szilvásváradi Kalandpark: Euro Bungee, Balance, Flying Fox, Adrenalin, kalanderdő, mini kalanderdő, íjászat, falmászás, lézerharc
Kerékpárkölcsönzés
Télen: síelési és snowboardozási lehetőség a közelben lévő sípályán. Kölcsönzési lehetőség. Télen és nyáron is működő bobpálya és kalandpark adrenalin pályával.Földszinti kétszobás apartman képei:


Panorámás emeleti szobák - Emeleti egyes szoba képei:

Panorámás emeleti szobák - Emeleti kettes szoba képei:

Házirend

Szálláshely típusa: Magánszálláshely
NTAK regisztrációs szám: MA19004867
 
Ingatlan: Az érkezés napján a házat 14.00 órától foglalhatják el (a bejelentkezési papírok kitöltése valamint a szoba árának kifizetése után), illetve a távozás napján 10.00 óráig kell elhagyniuk, amennyiben 10 óráig nem hagyják el a vendégházat óránként 1500.- Ft-ot kell fizetniük!. Elutazáskor a vendégház csak az ingatlan tulajdonosának jelenlétében, a kulcsok átadásával és az ingatlan közös megtekintésével hagyható el. Kérem Önöket az éjszakai csend-rendelet betartására 22.00-tól 7.00-óráig, valamint a többi vendég pihenésének megzavarásától való tartózkodásra!

Továbbá kérem, hogy a VENDÉGHÁZBAN LÁTOGATÓKAT NE FOGADJANAK, idegeneket ne engedjenek be! Tulajdonosként, bejelentés nélkül élhetek ellenõrzési jogommal, hogy a megbeszélt létszámban tartózkodnak-e a vendégek a vendégházban. Az épületben illetve a szobákban lévõ berendezéseket csak a tulajdonos elõzetes hozzájárulásával lehet átrendezni! Kérem, hogy a szobákban lévõ berendezési tárgyakat, ágynemûket ne cserélgessék össze, ne vigyék ki a szobából! Az átadott kulcsok esetleges elvesztése esetén a vendégek kötelesek azt haladéktalanul jelezni és a zárcsere árát megtéríteni!

A klíma berendezések távirányítóját csak azok kaphatják meg, akik a különbözeti árat megfizették, ezért kérem, ne próbálgassák használatát, mert a kapcsoló nélkül nem mûködik! Kérem a kedves szülõket, hogy gyermekeiket ne hagyják felügyelet nélkül a játszótéren a balesetek elkerülése érdekében!
Felelõsségvállalás: Az ingatlan nem rendeltetésszerû használatából adódó (pl. beázás, vagy egyéb károkozás) valamint a berendezési és használati tárgyakban keletkezett károkat meg kell téríteni! Az ingatlanban hagyott értékekért a tulajdonos nem vállal felelõsséget!

Dohányzás: A vendégház valamennyi helyiségében TILOS a dohányzás, nyílt láng használata (a füstölõ és gyertya). Az udvaron több dohányzásra kijelölt hely található.
Tûzrakás és bográcsozás: Tüzet rakni a kijelölt tûzrakó helyen lehet a mindenkori tûzvédelmi szabályok betartásával! Mielõtt otthagynák a tûzrakó helyet kérem, gyõzõdjenek meg hogy a tüzet valóban eloltották e! A vendégek rendelkezésére álló tûzifán és papíron kívül más anyagok (pl. gumi, mûanyag stb.) égetése szigorúan tilos!

Kert és épület zárása: A vendégház elhagyásakor valamint éjszakára a kaput és a bejárati ajtót kulcsra kell zárni! Az épület bejárati ajtaja a kilincs feltolását követõen zárható kulcsra (a kulcs vízszintesen vehetõ ki a biztonsági zárból). A tetõtéri ablakokat minden esetben be kell zárni, ha elhagyják a szobákat, mivel a beesõ csapadék feláztatja a gipszkarton borítást, a laminált padlózatot!

Takarítás: Az ingatlant a vendégek tisztán veszik át és ittlétük alatt maguknak kell fenntartani a rendet. Az edényeket kérem, mindenki mosogassa el és pakolja el maga után, hogy a többi vendég is tudja használni azokat. Távozáskor a házat olyan sérülésmentes állapotban kell átadni, ahogyan azt érkezéskor átvették (a végtakarítást a tulajdonos végzi).
A szobákba utcai cipõvel kérem, nem menjenek be, azokat a földszinten található cipõtárolóban helyezzék el!

Étkezés: Az ingatlan jól felszerelt konyhával, étkezõvel, a kertben található két étkezõ hellyel rendelkezik. Kérem, hogy étkezésre ezeket a lehetõségeket használják, a szobákba ne vigyenek be élelmiszert, italokat!
A vendégházba semmilyen állat nem vihetõ be, térítés ellenében sem! Amennyiben kedvencüknek van saját kenelje, az udvaron fedett helyet biztosítunk elhelyezésükre!

A házirend megszegésébõl származó károkért a vendégek anyagi felelõsséggel tartoznak! Kérem ügyeljenek a rendre és tisztaságra! Köszönjük a házirend betartását!

Kellemes pihenést és kikapcsolódást kívánunk!